Šprajca zbog objave o onima koji vjeruju u "plandemiju" napali u komentarima

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ZORAN ŠPRAJC na Facebooku je objavio poruku za pratitelje koji ne vjeruju u koronu i zamolio ih da ga prestanu pratiti. 

"Molio bih folovere koji vjeruju u "plandemiju" da dijalog i razumijevanje potraže na stranicama Čuvara Piramida, Gospodara Prstenova, PornHub.com i najboljoj  od svih, Infodemija.hr gospode Bakića i Lauca. Njih dvojicu posebno cijenim i  poštujem, barem toliko koliko oni poštuju svoje imovinsko pravne interese kod Vlade i Stožera RH te farmaceutskih kompanija", napisao je u svom stilu. 

"Ljubim vas više od vaše mame, samo dragi ljudi maknite se s ove stranice, pliz", zaključio je. 

Inače, Šprajc je objavu nekoliko puta uređivao pa je tako u ranijim verzijama umjesto "dragi ljudi" stajalo "dragi kreteni", te poruka "odjebite s ove stranice". 

Njegova je objava privukla puno pozornosti, a dobio je i puno ljutitih komentara od ekipe koja se, čini se, prepoznala u njegovom komentaru. 

"Ako ti se maknu ti koje pljuješ, malo ko će ti ostati da te prati. Ako nisi sposoban podnositi kritiku, makni se sam. Sakrij se od svih", "E moj Zoki, prestao sam te pratiti kada si počeo piskutati o tome da si se cijepio i da se mi ostali trebamo. Sad sam te ponovno počeo pratiti samo da ti mogu pravovremeno komentirati i upozoriti te da cjepivo i maske nisu zdrave", "A mi bismo zamolili tebe da nam se skineš sa grbače sa upornim nametanjem "tvojih" i tvojih stavova. Čovjek ne može otvoriti fb a da ne naleti na te tvoje kakice. Ako ti smetaju drugačija mišljenja onda napravi grupu 'Samo za provaksere'", Jedan follower manje od večeras. Od tipa koji se sprdao sa stožerom i virusom, do poslušne kujice Andreja P.", bili su neki od komentara.

Pročitajte više