Hrvati se sprdaju s Bernardićevim govorom: Krivi papir, greškom čita pobjednički

DAVOR BERNARDIĆ sinoć je oko 23.20 održao govor nakon debakla SDP-a na parlamentarnim izborima, a društvene mreže preplavile su reakcije.

Najviše sprdnji na Bernardićevo obraćanje javnosti može se pronaći, naravno, na Twitteru.

"Je li ovo Bernardić greškom pročitao pobjednički govor?", "Bernardić se zeznuo za govor. Pripremio pobjednički govor, kad ono debakl. Nije stigao prilagoditi", "Održao je govor kao da je bio na vlasti, pa izgubio izbore", "Bero je pripremljeni pobjednički govor prekrajao", samo su neki od komentara, a niže možete pogledati najbolje reakcije.

"Nije lako govoriti nakon ovakvog izbornog rezultata. Dopustite da se obratim građanima RH i svima vama, dopustite mi da vam zahvalim. Svima koji su danas glasali, bez obzira za koga su glasali. Vi ste preuzeli odgovornost i zato vam želim zahvaliti. Hvala svima koji su nama dali glas", rekao je Bernardić pa govorio o tome što je sve SDP napravio kad je u dva navrata osvojio vlast u Hrvatskoj.

"Mi smo 30 godina na braniku osobnih sloboda, u borbi za sve one ugnjetavane i potlačene. Vjerujemo u otvorenu, modernu, tolerantnu Hrvatsku u kojoj svaki čovjek, bez obzira odakle dolazi, zaslužuje jednaku sigurnost, pravnu zaštitu i šansu za uspjeh. Naravno da je ovaj rezultat loš za SDP. Spreman sam otići, ali SDP ide dalje. Idemo dalje naslikati i dovršiti onu Račanovu sliku Hrvatske koju nam je ostavio u amanet", rekao je Bernardić.

"Čestitam izbornom pobjedniku, to je HDZ i Andrej Plenković. Primite moje čestitke", zaključio je Bernardić praćen mlakim pljeskom.

Pročitajte više