Sramota - Dečki iz Onyxa uhićeni zbog remećenja javnog reda i mira, iako nisu ništa skrivili

AMERIČKI rapper Fredro Starr uhićen je sinoć u Zadru. Njegov dugoočekivani koncert u rodnom gradu lijepe mu supruge Korine, naglo je postao noćna mora. Naime, dok su momci održavali koncert, na njega im je upala policija, te pod optužbom da remete javni red i mir glasnom glazbom, završili na policijskom ispitivanju koje je trajalo da ranih jutarnjih sati.

Shine "sjaji" bez dozvole

Prilično sramotno, mogli bismo komentirati. Tu nije sve završeno. Trojica glazbenika, poznatiji pod nazivom Onyx, privedeni su danas ujutro na Prekršajni sud u Zadru. Iako se njihov koncert započeo bez problema, nakon pola sata u klub je upala policija koja je dobila žalbe od stanara susjedne zgrade. Osjetljivi stanari žalili su se na glasnu glazbu koju je Onyx proizveo.

Nered proglasio sve vrhunskom sramotom

Kultni reperi ostali su šokirani, a nikome nije jasno i zašto su im u međuvremenu oduzete putovnice. Navodno se sve dogodilo jer klub "Shine" u kojem su svirali poznati reperi, nema dozvolu za svirku uživo. Na sve se oglasio i Marko Laić Nered koji je Onyx i doveo u Hrvatsku. Proglasio je sve "vrhunskom sramotom", jer su reperi postali kolateralne žrtve sukoba između Shinea i susjednih stanara tog kluba. Ovo je bio prvi posjet Fredra rodnom gradu svoje žene, a ne sumnjamo da mu je posjet prisjeo.

Pročitajte više