"Sramota pravosuđa": Tony Cetinski pokrenuo raspravu o Cesareu, javila se i Antonia Dora Pleško

Foto: Facebook

PJEVAČ Tony Cetinski osvrnuo se na ovrhu nad devetogodišnjim Cesareom Avenatijem u Splitu.

"Slučaj CESARE odnosno ovrha nad djetetom je stvarno sramota za HR pravosuđe. Da li gospodin otac stvarno misli da njegov sin neće prvom prilikom pobjeći natrag svojoj majci i koje su mu trajne traume nanesene?", napisao je Cetinski na Facebooku i pokrenuo raspravu u komentarima.

"Jadno dijete", "Ovo je strašno", složili su se svi, no neki su stali na stranu majke, dok su neki stali na stranu oca.

"A je li majka mislila da dijete ima pravo na oca? Ili smo unaprijed osuđeni samo da budemo bankomati. Za dogovor je potrebno dvoje. A kad jedan odbija dogovore, sudske presude onda slijedi prisila... Ili, zamisli sljedeći slučaj. Dijete bude oteto u rodilištu i živi 10 godina sa ženom koja ga je otela i misli da mu je to jedina osoba na životu. Treba li i to dijete ostaviti ili roditelji imaju pravo na svoj odnos?", napisala je jedna Tonyjeva pratiteljica.

"Grozno, sramota koje pravosuđe... Jadno dijete tko njega što pita... Je li taj otac bio na kakvom psihijatrijskom vještačenju... Ali što mi znamo... Pustimo institucije da rade svoj posao... Fuj", komentirala je druga.

U komentarima se oglasila i Antonia Dora Pleško koja je objavila fotografije i snimke Cesareovih suza prije odlaska s ocem. 

Pročitajte više