Sramota za Hrvatsku: Festival na Obonjanu odgođen nekoliko sati prije početka

Foto: Instagram/YouTube

DUGONAJAVLJIVANI festival na otoku Obonjan kod Šibenika iznenadno je odgođen na dan kada je trebao početi. 

Organizatori festivala su samo nekoliko sati prije početka programa na Facebooku objavili da od svega ipak ništa, a posjetitelji koji su već doputovali ostali su, najblaže rečeno, šokirani.

"Obonjan Riviera Limited žali što vas mora obavijestiti da smo morali donijeti tešku odluku o odgađanju festivala do najmanje 3. kolovoza jer na otoku trenutno nema ni vode ni struje", napisali su na službenom profilu. Uz ispriku, posjetiteljima koji su već doputovali ponudili su i kontakt brojeve na koje se mogu javiti da im se osigura neki drugi smještaj.

Na društvenim mrežama je odmah krenuo val negodovanja posjetitelja koji su već doputovali zbog festivala, a čak je i ugledni Guardian prenio vijest o nagloj odgodi. Posjetitelji se na Twitteru žale i da im nitko ne odgovara na broj koji su organizatori objavili na Facebook profilu.

Festival je trebao trajati čak šest tjedana tijekom kojih bi na otoku nastupali brojni svjetski poznati DJ-evi, a bile su predviđene i brojne radionice i edukativni sadržaji. 

Pročitajte više