Srbi nakon utakmice Hrvatske i Albanije: Ovo samo nama igra

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon remija Hrvatske i Albanije na Instagramu su se ponovno javili Srbi i našalili se.

Na Instagramu je osvanula snimka završetka utakmice na kojoj komentator govori: "Ima li kraja ovoj utakmici? Ima. 2:2 je ovo završeno, ni jednima ni drugima ovo ne igra." Na kraju snimke može se vidjeti fotografija srpskih navijača na kojoj piše: "Ali igra nama."

"Ovo je mali korak za čovječanstvo, ali veliki za Srbiju", "Najteži dan za Srbiju, neodlučno, ne znaš za koga bi navijao", "Srbija pobijedila 2:2", "Srbi se jedino ovom mogu veseliti na natjecanju", bili su neki od komentara na objavu.

Hrvatska im je česta inspiracija na ovom Euru

Inače, ovo nije prvi put da se Srbi šale s Hrvatima tijekom ovog Eura. Prije utakmice s Albanijom na Instagramu je osvanula grafika na kojoj stoji kako sutra igraju Hrvati i Albanci, a ispod je dodana fotografija na kojoj neki tip drži transparent s natpisom: "Samo se nadam da će oba tima izgubiti." 

Također, nakon poraza hrvatske reprezentacije, kojoj je Španjolska zabila tri gola, na Instagramu je osvanula neobična karta Europe kojom su se Srbi našalili zbog poraza Hrvata u prvoj utakmici na Euru 2024. "Bravo, komšije", piše uz kartu na kojoj je Srbija osvanula uz Španjolsku, pa su na taj način čestitali "susjedima" Španjolcima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.