Srbi objavili pjesme koje se natječu za odlazak na Eurosong, ovo su tri favoritkinje

Foto: Instagram

DANAS u 14 sati srpska televizija RTS objavila je na svom službenom YouTube kanalu svih 36 pjesama koje će se ove godine boriti za odlazak na Eurosong.

Među natjecateljima se nalaze mnoga poznata imena poput Goce Tržan i Ace Lukasa, no odmah nakon objave pjesama tri pjevačice su se istaknule kao favoritkinje - Sara Jo s pjesmom Muškarčina, Zorja s pjesmom koja se također zove Zorja i Angellina s pjesmom Origami.

Na eurovizijskoj stranici eurovisionworld postavljena je anketa u kojoj se obožavatelje Eurosonga upitalo koja pjesma bi trebala predstavljati Srbiju na Eurosongu, a Zorja je do ovog trenutka zauzela prvo mjesto s čak 47% glasova.

Na drugom mjestu je Sara Jo s 18% glasova, a na trećem Angellina s 14% glasova.

Zorjina pjesma također je do ovog trenutka skupila i najviše pregleda na YouTubeu, njih više od 100.000, dok Sarina pjesma ima 75.000, a Angellinina 48.000 pregleda.

Iako se od Ace Lukasa i Goce Tržan puno očekivalo, njihove pjesme čak ni zbrajanjem zajedničkih pregleda trenutno ne premašuju brojku od 100.000.

Srbi će svog predstavnika za Eurosong izabrati 5. ožujka, kada je po rasporedu finale natjecanja.

Podsjećamo, Srbiju je prošle godine na Eurosongu predstavljala skupina Hurricane s pjesmom Loco Loco. Vatrene Srpkinje tad su privukle veliku pozornost te izborile finale. Na kraju su završile na 15. mjestu.

Pročitajte više