Srećom, ništa od penzije: Claudia Schiffer gotovo gola u Vogueu

SUPERMODEL Claudia Schiffer se, nakon samo mjesec dana što je to napravila Eva Mendes za talijansko izdanje, skinula za naslovnicu njemačkog časopisa Vogue. Claudia se "odrekla" svoje odjeće i ostala samo u gaćicama, halterima i masci, a 37-godišnju je Claudiu fotografirao slavni Mario Testino pred čijim su objektivom boravile mnoge ljepotice poput princeze Diane, Kim Basinger, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Julie Roberts, Catherine Zeta-Jones, Gisele Bundchen, Elizabeth Hurley, Kate Moss, Janet Jackson i Madonne.

Od kako se 2002. godine udala za producenta Matthewa Vaughna, Claudia je uzela stanku od nekoliko godina kako bi se posvetila obiteljskom životu i odgoju sina Caspara i kćerkice Clementine, pa se u tom vremenu nije pojavljivala na revijama niti na naslovnicama časopisa. Claudia se sada vratila svojoj karijeri i surađivanju s Karlom Lagerfeldom, dizajneru koji je i zaslužan za njenu karijeru i svjetsku slavu, a s kojim će snimati nove reklame za Chanelove proizvode.

Bivša zaručnica iluzionista Davida Copperfielda koja je na vrhuncu svoje slave bila koncem prošloga stoljeća trenutno živi u Londonu, a Forbes je prošle godine njenu imovinu procijenio na 35 milijuna dolara.

K.H.
Foto: Vogue

Pročitajte više