"Sretna sam kao malo dijete": Otkriveno tko će voditi TLZP umjesto Igora i Renea

Foto: Instagram

MNOGE gledatelje showa Tvoje lice zvuči poznato iznenadila je vijest da će se dosadašnji voditelj Igor Mešin naći na novoj poziciji kao član žirija, a sad je otkriveno i tko će ga zamijeniti na voditeljskom mjestu. 

Umjesto Renea Bitorajca i Igora Mešina, nadolazeću sezonu vodit će Frano Ridjan i Maja Šuput. Vijesti je podijelila sama Maja na svom Instagramu. 

"Konačnoooo mogu s vama podijeliti novu ulogu, projekt, avanturu ... Dame i gospodo uskoro na vase male ekrane , po prvi puta u životu u voditeljskoj ulozi najzabavnije emisije Tvoje lice zvuči poznato uz Franu Ridjana angažirana je i moja malenkost. Nadam se da ću uspjeti biti na visini zadatka i da ćete mi uz dobre i pozitivne vibre pomoći da se snađem u ovoj nimalo lakoj ulozi. Veselim se kao malo dijete što ćemo imati priliku da vas nedjeljom opet zabavljamo i da se gledamo u udarnom terminu. Vidimo se uskoro a do tad šaljem vam puseeeee", napisala je Maja uz fotke na kojima pozira sa svojim novim kolegom.

Maji je ovo prvi voditeljski angažman, dok je Ridjan pokazao što zna u posljednjoj sezoni Supertalenta. 

"Da mi je netko prije par mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija rekla bih da je lud. No eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako veliki i ozbiljan projekt", rekla je Maja. 

Dodala je da se osobito veseli što će joj pri ruci biti iskusan kolega. 

"Ono što je ovdje fenomenalno je da ću u svom voditeljskom debiju debitirati s fenomenalnim Franom Ridjanom koji će me sigurno izvući iz svake nepredviđene situacije. Veselim se novim ulogama u životu, ispitivanju vlastitih granica, ali i novom životnom poglavlju. U svakom slučaju živi sam primjer da morate paziti što želite - možda vam se i ostvari", istaknula je. 

Frano Ridjan je također izjavio da se veseli ovom projektu. 

"Jako sam sretan što sam dobio priliku raditi najveseliji show na ovim prostorima! Natjecatelji su sjajni, atmosfera je odlična i jedva čekam da u domove gledatelja počnemo donositi zabavu koja će im uljepšati ne samo jednu večer nego i cijeli tjedan koji ih očekuje nakon sjajnih transformacija. Nova sezona donosi puno noviteta i sve pozivam da uživaju uskoro s nama kao što i mi uživamo u pripremi svake emisije", kaže on. 

Osim nove voditeljske postave, tu su i prinove u žiriju, uz već spomenutog Mešina i starosjedioca Gorana Navojca, natjecatelje će u ovoj sezoni ocjenjivati bivša natjecateljica Nives Celzijus i pjevačica Indira Levak. 

"Drago mi je što sam dio ovo prezabavnog showa i što ćemo razveseljavati ljude svaki vikend i unijeti malo smijeha i vedrine u njihove tople domove", poručila je Indira. 

Pročitajte više