"Sretni smo što smo živi": Zvijezda 50 nijansi sive na odmoru završila u bolnici

Foto: EPA

Jamie Dornan, zvijezda filma 50 nijansi sive, po lošem će pamtiti odmor u Portugalu. Dok je bio na putovanju s voditeljem Good Morning Britain Gordonom Smartom i drugim prijateljima, glumac se naglo razbolio zajedno s Gordonom.

Već drugi dan odmora Gordon je otkrio da je osjetio trnce i škakljanje u lijevoj ruci, a u bolnici mu je otkriveno da ima 120 otkucaja srca u minuti. Nakon što je otpušten iz bolnice, Gordon je u hotelu zatekao Jamieja kojemu je pomagalo medicinsko osoblje. 

Jamie je tad rekao svom prijatelju da su mu utrnuli udovi te ga je odvezla hitna pomoć. "Jamie je rekao: 'Dragi moj Gordone, otprilike 20 minuta nakon što si otišao, moja lijeva ruka je utrnula, lijeva noga je utrnula, desna noga je utrnula'", prisjetio se Gordon.

"Sretni smo što smo iz toga izašli živi"

Gordon je trnce počeo osjećati dok je igrao golf. "Svi smo bili apsolutno užasno i počeo sam osjećati trnce u lijevoj ruci, a zatim i škakljanje. Ja sam sin liječnika opće prakse i pomislio sam: 'Ovo je inače prvi znak srčanog udara'", rekao je Gordon.

Tjedan dana kasnije liječnik je nazvao Gordona i obavijestio ga da su njegovi i Jamiejevi simptomi možda uzrokovani otrovnim gusjenicama.

"Ispostavilo se da smo se očešali o dlakave gusjenice i bili smo sretni što smo iz toga izašli živi", rekao je Gordon. "I pokazalo se da postoje gusjenice na golf terenima na jugu Portugala koje ubijaju pse i zadaju srčane udare muškarcima u 40-ima", dodao je.

Pročitajte više