Srpkinja koju obožavaju mlade Hrvatice: Muž te treba vući kroz život

Foto: Instagram

ZORANNAH Jovanović prva je i najpoznatija modna blogerica u Srbiji, koju prati milijun ljudi iz svih dijelova bivše države. Beograđanka golemu bazu pratitelja ima i u Hrvatskoj, a u posljednje vrijeme poznatija je po nebuloznim izjavama o braku i muškarcima nego po bilo čemu drugom. Nedavno je izjavila da "muž treba zarađivati više od žene" i da "ne može biti s nekim tko nema love da kupi nešto", a u intervjuu koji je jučer dala za Mondo.rs propustila je priliku da se ispravi i izjavila nešto još gore.

"Smatram da te muž treba vukljati kroz život, ali se ne smiješ udati iz pogrešnog razloga. Uvijek sam imala problem s muškarcima koji su bili ispod mene u bilo kojem smislu pa su svoje komplekse liječili na druge načine", izjavila je Zorannah i dodala da su veze u kojima je žena "ispod muškarca" sasvim ok jer muškarac ženu može podići na svoj nivo moći dok je, kaže, obrnuto nemoguće. 

Srpkinja nije otkrila na koga misli pod kompleksašima, a javnost ju je upoznala kao curu Matea Šarića, sina hrvatskog tajkuna Marijana Šarića. Prije njega furala je s bosanskohercegovačkim nogometašem Danijelom Milićevićem.

Pročitajte više