Srpkinja koju zovu jednom od najljepših na svijetu u vezi s bogatim nasljednikom

Foto: Instagram

NAJUSPJEŠNIJA srpska manekenka i djevojka koju su prozivali jednom od najljepših žena svijeta, Marija Žeželj, u vezi je s Alistairom Barclayom, sinom britanskog milijardera Davida Barclaya. 23-godišnja Marija, jedna od prvih youtuberica i influencerica na ovim prostorima, navodno je prva prišla 10 godina starijem Britancu.

Blic piše da se par upoznao u New Yorku gdje se Marija preselila 2018. godine. 

Alistair Barclay

"Mariji se Alister odmah svidio. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije napravila prvi korak. Upoznala ga je preko prijateljice, također manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Pitala ga je čak dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumjela, da bi sljedeći put bila direktnija. Rekla mu je: 'Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vrijeme? Stvarno mi se sviđaš'", tvrdi izvor za Blic.

2020. godine Sunday Times je pisao da se bogatstvo obitelji njenog dečka procjenjuje na sedam milijardi funti. Njihova kompanija Press Holdings posjeduje magazine Apolo i The Spectator, a povezuju se i uz Telegraph Group Limited, matičnu tvrtku The Daily Telegrapha i The Sunday Telegrapha.

S 18 je proglasili jednom od najljepših žena svijeta

Marija Žeželj imala je samo 18 godina kad se prvi put našla na listi 100 najljepših žena svijeta po izboru TC Candlera. Bavila se i glazbom te bila jedna od prvih regionalnih youtuberica. Njene fotografije objavljivala je Kylie Jenner, a divila joj se i Severina. Godinama je na svom YouTube kanalu imala milijun pratitelja, no čini se da se posljednjih godina odlučila odmaknuti iz fokusa javnosti.

Preselila se u SAD te tamo započela uspješnu manekensku karijeru. Danas nosi revije najpoznatijih svjetskih dizajnera, a u međuvremenu se iz SAD-a vratila u Europu te trenutno živi u Monte Carlu. S YouTube kanala koji ju je proslavio prešla je na puno manji koji vodi isključivo na engleskom jeziku te tamo prikazuje svoju svakodnevicu.

U posljednje vrijeme sve je manje aktivna na društvenim mrežama, a u novijim vlogovima često spominje i dečka kojeg još službeno nije predstavila javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.