Srpska estrada poziva na bojkot Terezinog koncerta: Tko ode, nek` se srami

OKO NAJAVLJENOG nastupa Tereze Kesovije u beogradskom Sava centru digla se velika prašina. Osim što se svio pitaju kako to da je pjevačica promijenila mišljenje te se ipak odlučila za gažu u Srbiji, nakon što je ranije vrlo odlučno izjavljivala kako to nikada ne namjerava napraviti, čini se da ni srpskoj estradi nije najmilije što će im ona pjevati na domaćem teritoriju.

Srpski Kurir javlja kako se njihova estrada buni protiv Terezinog nastupa te poziva na bojkot njezinog koncerta. "Treba biti sram svakog Srbina koji ode na koncert Tereze Kesovije. Bila bih najsretnija da Sava centar bude prazan. Organizatori koncerata su najveći nacisti, jer rade to isključivo zbog novaca. Krivi su i naši političari i estradni menadžeri, jer su očigledno zaboravili što su nam ovi sve radili. Zaboravili smo da su nas ubijali...", rekla je srpska pjevačica Maja Nikolić. Otprilike isto razmišljaju i Zorica Marković te Nada Topčagić, koja kaže kako Srbi uvijek svima praštaju, samo drugi nikada ne praštaju Srbima.

O Terezinom koncertu u Beogradu svoje je mišljenje izrekao i Bora Čorba, ne s puno riječi, ali zato vrlo slikovito. "Nemam komentara na to, zaista. Beograd je bio i ostao velik grad, u kojem ima mjesta za sve, a nama je oduvijek tuđe govno ljepše mirisalo nego naše", rekao je Čorba. Samu Terezu, nažalost, nismo uspjeli dobiti na telefon da nam komentira cijelu zbrku koju je izazvala najavom svojeg koncerta u Beogradu.

Pročitajte više