Srpska glumica: Dokazat ću da ja nisam u porniću

SRPSKA glumica Maja Mandžuka tvrdi kako ženska osoba u porniću na snimci koja kola internetom nije ona, te da će to i dokazati.

"To nisam ja! Riječ je o podvali i čistom falsifikatu koji je objavio Kurir. Ta ženska osoba na vulgarnoj snimci i fotografijama uopće nisam ja. Istina je da postoji sličnost između mog i njenog lica, ali napominjem samo sličnost. Sve je ovo skroz izopačeno i bolesno. Razlike između te djevojke i mene su očigledne i i sve je ovo vrlo ružno" - kazala je ljutita Maja za srpski Blic, dodajući kako će svi odgovorni za ovo odgovarati.

Rekla je i kako u svojoj arhivi nema čak ni fotografije u donjem rublju niti u kupaćem kostimu, te da ljudi koji ju poznaju znaju da to nije ona.

Srpska "Mena Suvari" dodala je kako je Kurir pokazao da je vrlo neprofesionalan, te da su oni sami pustili snimku u opticaj kako bi listu podigli tiražu.

"Pristat ću na sudsko vještačenje. Goga Sekulić je pristala da joj izmjere obujam prsa samo zato da bi dokazala da na fotografijama Playboya nije ona. I ja pristajem na sve. Hoću dokazati istinu. Još ne znam koju ću svotu tražiti kao odštetu. Želim tužiti Kurir." - zaključila je Maja u intervjuu za Blic.

Pročitajte više