Srpska glumica o snimanju s Bradom Pittom: "Dolazio je poslije na Marakanu"

Foto: Youtube/Imdb

SRPSKA glumica Gorica Popović u intervjuu za srpski Nedeljnik prisjetila se Brada Pitta s kojim je prije 31 godinu glumila u filmu Tamna strana sunca. 

"Kad je postao zvijezda, rekla sam režiseru filma, Boži Nikoliću: 'Vidi ti ono dijete!' Jer kada smo snimali taj film, Brad Pitt je bio kao pile", ispričala je ona. 

"On je već tada imao ulogu u seriji Dallas. Mi smo snimali film u Budvi i Brada su prepoznavale mlade njemačke turistice. Bio je vrlo profesionalan ali i divan dečko na snimanju. Nisam mogla ni slutiti da će postati takva zvijezda. On je i kasnije dolazio u Beograd. Imao je neku djevojku u Češkoj, pa je svraćao da obiđe Božu Nikolića koji ga je odveo na Marakanu na Zvezdinu utakmicu…", dodala je ona. 

Puni hvale za Brada, tad još nepoznatog mladog glumca, imali su i redatelj Božidar Nikolić, kao i Milena Dravić koja je u filmu glumila majku Bradova lika. 

Milena je svojevremeno ispričala kako je Brad bio "skroman mladić" i vrlo "discipliniran u izvršavanju zadataka". 

"Sjećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svijetu glume, dok je taj simpatičan dječak postao zvijezda Hollywooda", rekla je ona. 

Pročitajte više