Srpska manekenka Martina Rajić: Zavela sam Gerarda Butlera!

NAKON što je Gerard Butler stigao u Beograd, bilo je samo pitanje dana kad će u srpskim tabloidima osvanuti ispovijesti pomamljenih sponzoruša koje ovih dana daju sve od sebe kako bi, ako ne i nešto više, bar bile viđene uz poznatog holivudskog glumca.

"Rekao mi je da imam neku neobičnu ljepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje"

Manekenka Martina Rajić, srpskoj javnosti poznata iz spota za pjesmu "Face" Milana Stankovića, ovogodišnjeg srpskog predstavnika na Eurosongu, pohvalila se kako je uspjela zavesti Butlera i kako su u vezi nekoliko dana.

"Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu više reći o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu reći da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svjetska zvijezda. Butler mi se upucavao direktno. Rekao mi je da imam neku neobičnu ljepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Nakon dva tjedna, koliko je planirano da ostane u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promijeniti mišljenje i shvatit će ono što svi znaju, a to je da su naše djevojke najljepše na svijetu", pohvalila se za Alo! Martina, koja radi kao manekenka modne agencije znakovitog imena "Be Famous", a zbog posla najviše vremena provodi u Grčkoj.

Ako je poznat - nije bitno vara li je

O tome da je glumica Jennifer Aniston prekinula navodnu vezu s Gerardom Butlerom zato što ju je varao, srpska manekenka se očitovala riječima: "Po prirodi nisam ljubomorna, ali znam da zbog toga nikada ne bih prekinula s Butlerom jer je on slavan glumac, ali i izuzetno šarmantan muškarac, pa bih očekivala da ima veze za jednu noć. To mi sigurno ne bi smetalo. Što će biti s nama kada ode ne znam, sada je dobro, viđamo se svakodnevno, čujemo se stalno kada nije zauzet snimanjem. Ipak je ovdje prvenstveno zbog uloge, a svjesna sam da je sve ostalo njemu manje važno".

Pročitajte više