Srpska pjevačica provela večer s Johnnyjem Deppom i otkrila što joj je rekao

Foto: Instagram

SRPSKA pjevačica Kaja Ostojić provela je nekoliko sati u zajedničkom društvu s glumcem Johnnyjem Deppom u jednom beogradskom restoranu. 

Za srpski Blic je otkrila pojedinosti tog susreta i kakav je dojam slavni glumac na nju ostavio. 

"Bili smo zajedno na večeri. Divan je i veoma duhovit. Na večeri smo pričali o raznim stvarima, puno smo pričali i o mom suprugu koji je veliki njegov fan, onda smo se slikali zajedno i poslala sam mužu fotografiju", ispričala je Kaja, koja se fotkom s Johnnyjem pohvalila i na društvenim mrežama. 

Otkrila je da ju je iznenadila glumčeva osobnost. 

"Ne možete ni da zamislite koliko je normalan čovjek, pristojan, ali s određenom dozom šarma. Da ga sretnete na ulici, ne biste pomislili da je to on koliko je normalna osoba", rekla je. 

Osim što je s njim popričala o svom suprugu, producentu Junioru Jacku, dala mu je i nekoliko savjeta o Beogradu i Srbiji. 

"Objasnila sam mu koja su mjesta najbolja u Beogradu kako bi ih mogao da posjetiti, otkrila sam mu neke stvari o našoj zemlji koje do sada nije imao prilike čuti. Rekao mi je da do sada nije bio ni u jednom gradu na svijetu gdje je video toliko lijepih djevojaka, a vjerujte da sam se složila s njim", ispričala je. 

Johnny Depp je u Beograd stigao na snimanje filma Minamata u kojem glumi slavnog fotografa. Sa sobom je poveo cijelu ekipu, a nitko od osoblja hotela u kojem je odsjeo nema kontakt s njim. 

Pročitajte više