Srpska predstavnica na Eurosongu otkrila kako se u Tel Avivu ponašaju prema njoj

Screenshot: YouTube

DOK JE Hrvatska pred finale Eurosonga prilično hladna jer nas tamo više nitko ne predstavlja, u Srbiji vlada euforija.

Njihova predstavnica Nevena Božović iščekuje svoj nastup u finalu, a kako je otkrila, u srpskoj delegaciji vlada sjajna atmosfera.

"Domaćini se trude da meni i mojim kolegama svaki trenutak proveden u Tel Avivu ostane u najljepšem sjećanju, da upoznamo njihovu tradiciju i posjetimo najatraktivnija mjesta u Izraelu onoliko koliko nam obveze to dopuste, a fanovi pružaju nevjerojatnu podršku, što nam puno znači. Nakon drugog polufinala, producenti natjecanja priopćili su redne brojeve finalista. Kako sam na konferenciji za medije poslije našeg polufinala izvukla mjesto u drugom dijelu finala, organizatori su odlučili da Srbija nastupa pod rednim brojem 23. Jedva čekam da još jednom izađem na scenu i predstavim Srbiju najbolje što mogu", rekla je za Blic.

Nevena je prema kladionicama na 18. mjestu, sa samo jedan posto šanse za pobjedu. Ipak, nakon prve polufinalne večeri snimka njenog nastupa bila je među najpopularnijim snimkama s Eurosonga pa se Srbi nadaju da će im europska publika dati šansu. Stranci su je na YouTubeu nahvalili, najviše komplimenata stiglo je od ruskih državljana.

Pročitajte više