Srpska predstavnica oglasila se o seks skandalu: Ja sam takva, druželjubiva

Foto: Instagram

PRIJE četiri godine jedna od članica benda Hurricane, koji će predstavljati Srbiju na Eurosongu, bila je sama na tom natjecanju, a britanski mediji pisali su da je pokušala zavesti njihovog predstavnika.

>>>Srpske predstavnice na Eurosongu: Britanci pisali o seks skandalu jedne od njih

Iako nije postigla značajniji rezultat, Sanja Vučić ostavila je trag. Britanski The Sun pisao je da je pokušala zavesti njihovog predstavnika Joa Woolforda te da ga je pozvala u svoju hotelsku sobu.

Kako se ponovno našla u središtu pažnje srpskih medija te se izvlače razni detalji iz života srpskih predstavnica, Sanja je odlučila prokomentirati te napise.

>>>Poslušajte s kakvom pjesmom Srbi idu na Eurosong

"On stvarno nije moj tip... Pogledajte mog dečka i usporedite ga sa Joeom, to nije to. Mi smo se družili tamo, provodili smo vrijeme zajedno, ne samo on i ja, imao je on i kolegu... Ja sam takva, druželjubiva", prenosi Kurir njene riječi.

Dodala je da se stvari nisu dogodile baš tako kako su mediji pisali.

"Joe ima taj baby face, onako djetinjasto, ne sviđaju mi se takvi muškarci", dodala je.

Pjesma s kojom će bend Hurricane nastupiti u Rotterdamu zove se Hasta la vista, a dobila je najviše glasova na njihovom izboru Beoviziji. Bend su osnovale u studenome 2017. Sanja, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz Srbije, slijedeći svoju ljubav prema R&B i pop zvuku i planirajući zajedničku međunarodnu karijeru.

Nakon četiri snimljene pjesme na engleskom, lani su snimile pjesmu Favorito na srpskom i u desetak dana skupile šest milijuna pregleda. Pažnju na pjesmu skrenule su i vruće scene u spotu.

Pročitajte više