Srpska profesorica čija je golišava fotka zapalila internet: Netko me provlači kroz mulj

Foto: Facebook

SKANDAL oko golišave fotografije profesorice glazbenog odgoja iz Vranja i dalje je glavna tema u Srbiji. Nakon što se njena provokativna fotografija pojavila na društvenim mrežama, učenici su je masovno počeli dijeliti na Facebooku, a profesorica se našla u središtu pozornosti medija.

Sada je odlučila progovoriti o cijeloj situaciji. Tvrdi da su obnažene grudi rezultat Photoshopa.

"Slika na Fejsu je moja, ali je netko obnažio grudi. Poslije prvobitnog šoka, učenici, profesori i ravnatelji me podržavaju, jer su shvatili da me netko na društvenim mrežama i medijima namjerno provlači kroz mulj", rekla je 47-godišnja Suzana Alar za Blic.

Tvrdi da ne zna kako je fotografija završila u javnosti, no vjeruje da se to dogodilo kad je izgubila mobitel, na kojem je bio velik broj njenih fotografija.

"Zgranuta sam, zbunjena i ogorčena zbog obitelji, učenika i kolega u školama u kojima predajem glazbenu umjetnost. Poslije 23-godišnjeg profesorskog rada doživjela sam da budem na stupu srama", rekla je.

Kolege iz škola u kojima radi za nju imaju samo riječi hvale, a ravnatelj jedne od škola rekao je da odlično obavlja svoj posao te joj vjeruje da je fotografija namještena. Podržavaju je i učenici, koji tvrde da dobro predaje i pravedno ocjenjuje. Smatraju da se oko svega nepotrebno podignula medijska prašina, jer je riječ o njenoj privatnoj stvari. 

Suzana Alar je udovica, samohrana majka studentice Mišele (22) i srednjoškolke Nikolije (18), a s djecom i majkom živi u trosobnom stanu koji je dobila od Vojske Srbije. Suprug Željko poginuo je 1999. godine za vrijeme bombardiranja Beograda.

Pročitajte više