Srpska redateljica izvrijeđala Marinu Perazić: "Marš u Hrvatsku, ne jedi naš kruh"

Screenshot: YouTube

SRPSKA redateljica Jelena Golubović napala je pjevačicu Marinu Perazić i poručila joj da se vrati u Hrvatsku. Tijekom svađe s bivšim nogometašem Nikolom Lakićem u srpskoj "Farmi", Perazić je polila vodom njega i voditeljicu Dušicu Jakovljević pa dodala da ju je sram što sjedi u srpskom realityju.

"Ne želim više biti dio ove ekipe. Sram me što provodim vrijeme s prostacima koji ovdje borave", rekla je Perazićka.

"Kako te nije sram tako nešto reći? Došla si ovdje jesti naš kruh, a polijevaš našu voditeljicu. Idi u Rijeku, pa se tako ponašaj. Tamo nisu htjeli pozvati te u neki reality pa si došla kod nas ponašati se bahato. Trebaš poštovati našeg poslodavca, a ne govoriti da se sramiš što si ovdje. Mi se sramimo što je netko takav došao iz Hrvatske u naš reality", rekla joj je Golubović.

Svađa između bivšeg nogometaša i pjevačice izbila je jer je ona ostala uskraćena za med koji je on skrio. Lakić ju je podsjetio da joj je jednom dao svoj komad mesa.

"Stoko alava, sram te bilo. Na to meso si zaboravila. Alo, alava, samo bi jela. Odjebi, ne želim s tobom više komunicirati. Pomakni se", vikao je, a onda je dohvatila čašu vode i zalila ga. 

Pročitajte više