Srpska rokerica Slađana Milošević najavljuje tužbu protiv Billyja Idola

SRPSKA rokerica Slađana Milošević najavila je tužbu protiv menadžmenta Billyja Idola zbog otkazivanja njenog nastupa na Ušće festu. Slađana je trebala imati nastup prije britanskog glazbenika u ponedjeljak navečer, ali je menadžment Billyja Idola inzistirao da počnu ranije sa svirkom zbog lošeg vremena. Slađana je odbila pomaknuti nastup na raniji termin jer nije mogla svirati na opremi Billyja Idola, a montiranje njene opreme trajalo bi predugo.

"Stranci krše sva poslovna pravila"

Srpska je glazbenica revoltirana i smatra da se time narušilo njeno osnovno ljudsko pravo na rad i njen ugled. "Tako to obično bude, stranci postavljaju svoje uvjete, koriste našu inferiornost u odnosu na njih, krše sva poslovna pravila", izjavila je Slađana za Alo i kaže kako se ne želi pomiriti s takvim ponašanjem te najavljuje tužbu. "Ako saznam od organizatora da postoji zakonska osnova za to, pokrenut ću sudski postupak za naknadu štete protiv menadžmenta Billyja Idola", tvrdi ona.

Počelo vraćanje novca za Severinin i Bregin koncert

Srpski mediji tvrde da je Slađana pristala nastupiti bez honorara, jer već 10 godina nije imala koncert u Beogradu. "Moji fanovi su me željeli vidjeti, ali su prevareni, iako su zbog toga mnogi kupili ulaznicu. Mnogi su mi rekli da su željeli otići s Ušća poslije mog nastupa jer ne podnose Billyja Idola", kaže rokerica ogorčeno i napominje da su joj nakon festivala bili pokriveni samo minimalni troškovi, no honorar joj nije isplaćen. Organizatori javljaju da će danas početi vraćanje novca i za otkazane koncerte Severine i Gorana Bregovića.

Pročitajte više