Srpska zvijezda hrvatske sapunice sa skidanjem na filmu problema - nema!

KATARINA RADIVOJEVIĆ, srpska glumica hrvatskoj javnosti poznata po ulozi Lorene Levaj iz sapunice "Najbolje godine", za sebe naglašava da je djevojka koja voli izazove te da smatra da bez rizika nema uspjeha. Potkrijepila je to kada se hrabro razgolitila u ruskom filmu "Morfij", koji je, između ostalih, prikazan i na ovogodišnjem izdanju Sarajevo film festivala. Javnost je zainteresirala scena u kojoj je lijepa Katarina, "iz umjetničkih pobuda", gola golcata kleknula na pod da bi oralno zadovoljila ginekologa kod kojeg je došla na pregled, a sudeći prema priloženim fotografijama, nije ni čudo da ovu srpsku ljepoticu mediji često spajaju s istaknutim pojedincima regionalnog društvenog života poput Gorana Bregovića, Olivera Mandića, Stefana Kapičića i mnogih drugih; Katarina izgleda zanosno!

U Srbiji tretirana kao odlična glumica, ali i ljepotica i zavodnica, Katarina je dosad nanizala mnoge filmske i kazališne uspjehe. Pamtimo je iz "Zone Zamfirove", "Labirinta", "Pljački Trećeg Reicha", "Potrazi za srećom" te ondašnjoj sapunici "Ljubav i mržnja", ali kako je krenula, Katarina bi uskoro mogla i odlepršati "preko bare". Naime, zaigrati u filmu holivudske produkcije davna joj je želja, a ambicije vezane uz nju nikada nije skrivala. "Od redatelja svakako s Woodyjem Allenom, a od glumaca Leonardom DiCaprijem! On mi se sviđa! Od glumica tu su Scarlett Johannson i Natali Portman, eto s njima bih voljela jednog dana biti na velikom platnu", nedavno je izjavila, ali ipak, kao svoj glavni glumački adut ističe inteligenciju, a ne seksipil.

"Nikad ne bih hodala s nekim tko smrdi ili je glup!"



Zaljubljena nije, a od svojeg muškarca traži da bude prije svega hrabar. Kaže, ionako će mu ostale vrline sama izmisliti jer to jako dobro radi. A koja je najbitnija životna lekcija koju je naučila o muškarcima? "Oni su bolje osobe od mnogih žena, zbog toga su, prema mojem mišljenju, duhovno jači spol. Možda sam subjektivna, ali moje iskustvo je tako pokazalo", kaže, napominjući da nikada ne bi mogla izaći s muškarcem koji smrdi ili je glup.

Pročitajte više