Srpski Big Brother: Kao od majke rođena gurala tampon pred kamerama

"MALA od skandala", kako je zovu od milja njezini sustanari iz Velikog brata, ponovno je šokirala javnost. Naime, Jovana Pavlović od početka ovogodišnje sezone showa plijenila je pozornost javnosti, a kad je netko od njezinih cimera prešao u prvi plan, 22-godišnjakinja je napravila sve kako bi ponovno došla u centar pažnje. Tako je recimo bez imalo srama i kao od majke rođena stavljala tampon nasred sobe. Pola metra od nje bio je još jedan stanar, Milan Boričić koji je ostao bez teksta.

"Zaslužujem sudjelovati u Velikom bratu jer želim izaći iz anonimnosti. Prava sam osoba za ovaj show"

Da stvar bude gora, sve su zabilježile i kamere koje ih kao i u svakom Big Brotheru prate danonoćno. Ovo nije prvi put da je starleta, kako se sama naziva, pokazuje intimne dijelove već je to napravila samo nekoliko dana prije. "Zaslužujem sudjelovati u Velikom bratu jer želim izaći iz anonimnosti. Prava sam osoba za ovaj show", rekla je 22-godišnja Jovana iz Kraljeva prilikom ulaska u show. Osim što je pod zanimanje navela "starleta", Jovana otvoreno priznaje da joj je najveći uzor Jelena Karleuša.


I dok su mnogi mislili da će gledanost showa drastično pasti nakon što je izbačen kontroverzni Karlo Zagorac, čini se da uz plavokosu Jovanu nikada neće biti dosadno. Podsjetimo, 32-godišnji Karlo je samo nekoliko sati nakon ulaska u reality podijelio postelju s 19-godišnjom Makedonkom Violetom što je izazvalo zgražanje javnosti, ali  i makedonskog "Omladinskog centra Vrutok". Oni, naime, smatraju da udarni termin u kojim se emitira Veliki brat nije nimalo prikladan jer show propagira "promiskuitet, nemoral i pogrešne odnose".

"'Veliki brat' sadrži scene u kojima se promovira nemoral"

"'Veliki brat', kojeg gleda 200 tisuća ljudi, sadrži scene u kojima se promovira nemoral. Poslije tri sata poznanstva, 19-godišnja djevojka stupa u intimne odnose s 33-godišnjim muškarcem. Drugog dana u programu uživo emitirane su scene iz kreveta u kojim sudjeluje jedva punoljetna djevojka", stoji u pismu koje je makedonska udruga građana uputila televiziji A1. Također, spomenuta udruga je također poslala javno pismo Violetinim roditeljima u kojemu piše da joj ukažu da daje loš primjer mladima.

Pročitajte više