Srpski folk pjevač u apstinencijskoj krizi? U bolnicu mu došao diler

Foto: Instagram

OSOBLJE Kliničko-bolničkog centra u Zemunu u zadnji čas je spriječilo nepoznatog muškarca da uđe u prostorije intenzivne njege kako bi folk pjevaču Darku Laziću dostavio narkotike, piše Kurir

Lazić, koji se nakon teške prometne nesreće borio za život, u nedjelju je hitno operiran zbog obilnog unutarnjeg krvarenja pri čemu su mu liječnici iz pluća izvukli dvije litre krvi. U drugoj operaciji, koja je trajala čak šest sati, liječnici su mu ugradili umjetni kuk. 

Zbog teških ozljeda (slomljena mu je jagodica, devet rebara i butna kost), pjevač je nekoliko dana bio u induciranoj komi, a srpski mediji pišu da je nakon buđenja zapao u tešku apstinencijsku krizu i tražio liječnike da mu donesu "nešto". 

>>>Popularni srpski folk pjevač bori se za život nakon teške prometne nesreće<<<

Čini se da su mu njegovi prijatelji odlučili ispuniti tu želju. Prema navodima Kurira, u ponedjeljak popodne dežurna medicinska sestra primijetila je muškarca u tridesetim godinama kako se mota oko ulaza na intenzivnu njegu. 

Kad ga je upitala što treba, počeo je zamuckivati i ponavljati da je Darkov prijatelj i da bi ga samo želio vidjeti. Rekla mu je da je to nemoguće, a kako joj se učinio sumnjiv, pozvala je zaštitare koji su ga ispratili van. 

>>>Srpski folker nesreću skrivio pijan, na Instagramu se hvalio divljim vožnjama<<<

Kurir doznaje da je riječ o poznatom dileru koji je nekoliko puta bio uhićen zbog posjedovanja i prodaje droge. 

"Bili smo šokirani kad smo čuli da je netko poslao dilera da pacijentu u teškom stanju donese narkotike. Takav slučaj do sad nismo imali", rekao je izvor iz KBC-a Zemun za Kurir i dodao da nije upućen je li o svemu obaviještena policija. 

Pročitajte više