Srpski folker nesreću skrivio pijan, na Instagramu se hvalio divljim vožnjama

Foto: Instagram

POPULARNI folk pjevač Darko Lazić se nakon teške prometne nesreće bori za život. Zbog teških ozljeda operiran je u KBC-u Zemun pri čemu mu je izvađena slezena i zaustavljeno unutarnje krvarenje, a trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi te je od trenutka kad je stigao u bolnicu, u induciranoj komi, piše Blic

"Kako može biti dobro? Ne bi trebao gubiti krv tijekom dana. Vidjet ćemo sutra kakvo će biti stanje i tada ćemo imati više informacija", rekao je jedan od liječnika zemunskog KBC-a za Blic. 

Lazić je prilikom nesreće bio sam u autu, u krvi mu je izmjereno 1,39 promila alkohola, a iako je već pet godina bez vozačke dozvole, to ga nije spriječilo da divlja na cesti. 

Snimke svojih vožnji i fotografije bijesnih automobila pjevač je nerijetko dijelio s fanovima putem društvenih mreža. Čini se da ga je njegova strast prema brzini na kraju skupo koštala jer liječnici prognoziraju da će u bolnici ostati najmanje godinu dana. 

Njegovi su mu fanovi često pisali komentare poput: "Uspori, netko te voli", a nakon nesreće na njegovom se Instagram profilu vodi prava bitka. 

Dok neki smatraju da je "dobio što je zaslužio", drugi mu ostavljaju komentare podrške sa željama za brzo ozdravljenje. 

Pročitajte više