Srpski mediji pišu da bi Severina i Igor uskoro mogli dobiti dijete

Foto: Instagram

NAKON što je nedavno priznala da je zbog stresa imala spontani pobačaj, srpski mediji sada pišu da je Severina ponovno bila na umjetnoj oplodnji.

"Severina je svjesna da joj godine ne idu u prilog, ali s obzirom na to da je odabrala vrhunske liječnike i da je njeno zdravlje generalno dobro, vjeruje da ima šanse da se ponovo ostvari kao majka, i zbog sebe i zbog Igora, kojem će to biti prvo dijete", rekao je izvor za srpski Kurir.

Severina je, pišu Srbi, ovaj put opreznija nego ikad, pogotovo jer se već suočila s gubitkom djeteta. "Ona je sada veoma oprezna, izbjegava da je bilo što uznemirava, pa zato ne čita novine ni portale. Postavi neku sliku na društvene mreže zbog kontakta s publikom i to je sve. I Igor joj u svemu ugađa, nedavno su išli i na odmor u Tursku, tako da uskoro očekuju lijepe vijesti, ali ne namjeravaju bilo što objavljivati dok trudnoća ne poodmakne", dodao je izvor.

Podsjećamo, Severina je nakon duge borbe za skrbništvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom, Popovićem, dobila odluku o ukidanju privremene mjere kojom je bilo odlučeno da će Aleksandar provoditi jednako vremena s ocem kao i s majkom.

Pročitajte više