Srpski mediji: Pjevačica iz Belog Manastira sprema svadbu o kojoj će brujati cijeli Balkan

Foto: Instagram

FILIP ŽIVOJINOVIĆ, sin bivšeg tenisača Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene, 21. lipnja oženit će folk pjevačicu Aleksandru Prijović koja je rođena u Belom Manastiru.

Kako najavljuju srpski mediji, vjenčanje će biti spektakl o kojem će brujati cijeli Balkan.

>>>Napustila je srednju školu u Hrvatskoj, a onda postala najseksi pjevačica u Srbiji<<<

Nakon ceremonije, veliko svadbeno slavlje održat će se u luksuznoj dvorani u Novom Beogradu koja prima čak 2000 ljudi. Detalje svadbe je u emisiji "Zvezde Granda specijal" otkrila sama Lepa Brena.

"Toliko će biti ljudi. To će biti koncert i svadba u isto vrijeme", rekla je.

Filipov kum bit će Miloš Teodosić, dok će Aleksandrin kum biti folk pjevač Aco Pejović. Teodosić će mladencima navodno darovati luksuzno putovanje, na koje će ići i on te njegova supruga Jelisaveta.

>>>Srpska pjevačica progovorila o djetinjstvu u Hrvatskoj: Najteže je bilo za božićne praznike<<<

"Košarkaš je sa suprugom danima razmišljao što će darovati Filipu i Aleksandri, a da ih oduševi. S obzirom na to da materijalne stvari već imaju jer oboje dobro zarađuju, Teo i Jelisaveta su baš bili u problemu oko dara. Ali onda su dobili sjajnu ideju", rekao je izvor za Kurir.

Naime, Aleksandra je rekla da će nakon svadbe raditi cijelo ljeto pa neće imati vremena za medeni mjesec.

"U pitanju su egzotična i luksuzna ljetovališta, pa na medeni mjesec se ide samo jednom, a kum će se potruditi da sve protekne na nivou. U ponudi imaju brojne mondene otoke i zanimljive destinacije koje malo tko iz Srbije može sebi priuštiti, međutim još se ne mogu odlučiti. Čekaju da se usuglase s terminima, da Jelisaveta ugrabi slobodno vrijeme u kazalištu, Teo od sporta, a angažmani mladenaca da isteknu. Ali kad se uzme u obzir to da su se i glumica i košarkaš nedavno vjenčali, ne sumnjamo da jedva čekaju put i da će se super provesti", rekao je izvor. 

Pročitajte više