Srpski mediji: Svadbu Nikoline i Vidoja koja je koštala 400.000 eura platio Miša Grof

SRPSKI mediji ponovno su se raspisali o odnosu Nikoline Ristović i njenog svekra Viktora, poznatijeg kao Miša Grof.

Srpski Blic piše da je Miša Grof bio presretan kad se njegov sin Vidoje ženio Nikolinom te da je upravo on platio glamuroznu svadbu u Monte Carlu. Trodnevna svadba sa 70 gostiju kojima su plaćeni put i smještaj, privatni avion kojim su iz Beograda stigli u Monte Carlo i limuzine koje su ih prevezle do hotela, koštala je 400.000 eura, a trošak je sredio Miša Grof, pišu Srbi.

>>Tko je Miša Grof? Arkan mu bacao snopove novčanica, čuva slike vrijedne 100.000 €

Nikolina nosila dijamantne naušnice Vidojeve majke

U ljubavi su Vidoje i Nikolina bili deset godina, a kako su pisali srpski mediji, upoznali su se u Dubrovniku, a zatim ponovno sreli u Beogradu, gdje je Nikolina boravila zbog posla. Zanimljivo je što se Nikolina u Vidoja nije odmah zaljubila. S druge strane, ona je njega osvojila čim ju je vidio. 

Voditeljica je jednom prilikom ispričala da joj se Vidoje dugo udvarao te joj slao poklone, među kojima su bile velike količine gumenih bombona koje obožava. Svoju vezu potvrdili su 2012. godine, a Vidoje je Nikolinu ubrzo i zaprosio. 

U jednom beogradskom restoranu pred nju je stavio prsten od bijelog zlata vrijedan 15.000 eura i na uho joj zapjevao pjesmu Sandija Cenova Žena budi mi ti. Tad joj je rekao: "Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku." Premda je u početku bila iznenađena i šokirana, Nikolina je ubrzo rekla da.

Vjenčali su se 3. rujna 2013. godine u Monte Carlu, gdje su pozvali 70 svojih najbližih prijatelja i članova obitelji. Nikolina je nosila vjenčanicu s potpisom dizajnerice Monique Lhuillier, što je za nju bilo "nešto novo", ali i "nešto plavo" jer je haljina imala plave detalje. Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantne naušnice Vidojeve majke, koje su bile "nešto staro".

Godinu dana kasnije Nikolina je rodila njihovu kćer Unu Sofiju.

Nikolina i Vidoje kasnije su napravili identične tetovaže, istetovirali su datum kada su se upoznali, 27. kolovoza 2012. godine.

Miša Grof: Nikolina traži novac dok se moj sin još nije ni ohladio

Posljednjih tjedana srpske tabloide preplavila su prepucavanja Viktora Ristovića i Nikoline oko Vidojeve imovine. Viktor je Nikolinu optužio da "traži novac dok se njegov sin još nije ni ohladio" te tvrdi da se ne čuje s njom.

Nedavno je za srpske medije otkrio da će brojne umjetnine koje je Vidoje skupljao za života završiti u muzeju

"Vidoje je skupljao antikvitete, on je to volio i pažljivo birao. Poklonit ću ih povijesnom muzeju. Neću valjda dozvoliti da antikvitete koje je on volio ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovdje i prodaje ih. On ih je volio i kupovao ih je, ali ne njezinim novcem, nego mojim", kazao je Miša za Kurir, referirajući se na snahu Nikolinu.

Nikolina tvrdi da Miša nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom

Nikolina je odgovorila na optužbe svog svekra, za kojeg je ustvrdila da mu je "bol pomutila razum", a dodala je i da joj Miša uskraćuje pravo da naslijedi i prisvoji Vidojevo imanje.

"Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi", rekla je Nikolina.

Pročitajte više