Srpski mediji: Vlade Divac pretukao prijatelja jer mu se ovaj nabacivao kćeri

Foto: Instagram

PROSLAVLJENI srpski košarkaš Vlade Divac i nogometaš Niša Saveljić nekad su bili dobri prijatelji, a sad su se navodno toliko posvađali da je došlo čak i do fizičkog obračuna.

Prema pisanju Kurira, košarkaš je Saveljića navodno napao krajem prosinca prošle godine, a incident se odvio u restoranu drugog poznatog srpskog košarkaša, Dejana Bodiroge. Tabloid tvrdi da je do sukoba došlo zbog toga što se Petra Divac, Vladina kći, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Saveljić je Divčevoj kćeri pisao da je "narasla, da je lijepa i pitao je hoće li se vidjeti", tvrde Kurirovi izvori. Ona je poruke pokazala ocu koji je na to pobjesnio. Svjedoci tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu, a košarkaš je odmah nasrnuo na nekadašnjeg prijatelja, navodno su pale pljuske, a Bodiroga i konobar skočili su ih razdvojiti.

"Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovjek. Žao mi je ako je moja namjera pogrešno shvaćena. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, žao mi je ako je netko pogrešno shvatio", rekao je Saveljić.

"Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte. Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku objasniti. Mene nitko nije gurao niti udarao, samo sam izguran iz lokala", dodao je.

Pročitajte više