Srpski mediji: Žena koja je bila s Vidojem dala iskaz policiji, imali su spolni odnos

Foto: Marko Lukunic/Luka Stanzl/Pixsell

NIKOLINA Pišek nedavno je priznala da je s njezinim pokojnim suprugom u trenutku smrti bila žena s kojom je navodno bio u vezi, a sada srpski mediji pišu da je žena ispitana u policiji te da je policajcima otkrila kako su se stvari odvijale kobne noći. 

"Ta djevojka ispitana je na licu mjesta. Rekla je da je po zanimanju fizioterapeut i da Vidoja poznaje oko godinu dana. Navela je da je on u braku s Nikolinom Pišek. Ispričala je da je Vidoje kod nje u stan došao dan ranije, oko 21:30, i da joj je donio haljinu za rođendan", rekao j izvor za Kurir.

"Policajcima je ispričala da je Vidoje popio jednu čašu votke nakon čega su imali spolni odnos. Poslije toga je zaspao. U nekom trenutku, kako je ispričala, on je prestao hrkati, što do tad nije bio slučaj i njoj je to postalo sumnjivo.

Prišla mu je kako bi provjerila diše li, ali je ustanovila da on ne daje znakove života. Tada je pozvala policiju i Hitnu pomoć, a navodno je ona nazvala i njegovu majku, koja je o svemu obavijestila i Nikolinu", pišu.

"Sve napisano je istina..."

Pišek je nedavno u razgovoru s Tatjanom Jurić priznala da je istina da je Vidoje umro s drugom ženom.

"O smrti tvoga muža nema trača koji nismo čuli, umro je na drugoj, bio je na masaži, ti ne skrivaš da si sve te tračeve i čula i pročitala, nijedan te nije iznenadio jer je već i ta istina bila bizarna, kako si i sama rekla... Želiš nam reći tu istinu?" pitala ju je Jurić.

"Pa manje-više, sve što je napisano je istina", priznala je Pišek. "Bili ste vjerni jedno drugome?" nastavila je Jurić. "Pa ja jesam", odgovorila je Pišek i rekla da nije pretpostavila da joj je suprug bio nevjeran.

Pročitajte više