Srpski ministar tvrdi da se zamalo spetljao s Hilary Swank: "Vučić me spriječio"

Foto: Profimedia

Srpski ministar financija Siniša Mali gostovao je u Ami G Showu gdje je ispričao kako je upoznao američku glumicu i oskarovku Hilary Swank. Naime, njih dvoje su sjedili jedno do drugoga na tribinama Roland Garrosa u Parizu 2016. godine.

"To je bilo finale Roland Garrosa i to je prvi put da je Novak Đoković osvojio taj turnir. Spletom okolnosti, nije baš splet, ali neka bude da jest, Hilary i ja smo sjedili zajedno jer sam ja prvi došao i gledao sam gdje tko sjedi i gdje da se namjestim, ako je moguće pored nekoga. Prepoznao sam je", rekao je Siniša.

Kaže da postoji nekoliko zanimljivih stvari u vezi te situacije.

"Naravno, ja relativno mlad, sjeo sam pored nje i krenuo je razgovor. Vi na Roland Garrosu dobijete šešir zbog sunca. Ja sam stavio šešir i mobitel dolje, pokušao započeti razgovor i vidim ja da to lijepo ide. Naravno, da budem iskren, ja sam dao sve od sebe. Znači sve sam dao. I izmišljao i lijevo i desno, i ovako i onako. Ide sve to dobro i završi Roland Garros i mi se dogovorimo da se vidimo u Americi", rekao je ministar.

Kaže da je Vučić spriječio da se spetljaju

Nakon meča uzeo je mobitel i vidio da ga je zvao Aleksandar Vučić. 

"Zvao me je sto puta. Nisam znao da će to biti na RTS-u. Prikazivali su nju i spletom okolnosti i mene. Ja nisam gledao mobitel, nisam ništa vidio jer sam se trudio oko nje. Kako sam ga zvao, tako je on krenuo: 'Što ćeš ti tu, otkud ti tamo?' Ja sam mu rekao da je Nole pobijedio i da je sve super.

Međutim, pričekao je on mene na sljedećem koraku. Hilary i ja smo se dogovorili da se nađemo na sljedećem Us Openu, ali Vučić mi je rekao da trebam ići u Teheran kao gradonačelnik Beograda potpisati neki sporazum. Išao sam baš tih dana kada sam trebao ići u New York. To nisam mogao objasniti. Kazao sam da idem u Teheran umjesto u New York", govori Mali.

Otkrio je i da je Hilary dan-dva nakon Roland Garrosa prekinula s dečkom. Na pitanje jesu li bili na rubu da se spetljaju, Siniša je kroz smijeh odgovorio da je Vučić to spriječio. "Ali ja sam dao sve od sebe", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.