Srpski ministar tvrdi da se zamalo spetljao s Hilary Swank: "Vučić me spriječio"

Foto: Profimedia

Srpski ministar financija Siniša Mali gostovao je u Ami G Showu gdje je ispričao kako je upoznao američku glumicu i oskarovku Hilary Swank. Naime, njih dvoje su sjedili jedno do drugoga na tribinama Roland Garrosa u Parizu 2016. godine.

"To je bilo finale Roland Garrosa i to je prvi put da je Novak Đoković osvojio taj turnir. Spletom okolnosti, nije baš splet, ali neka bude da jest, Hilary i ja smo sjedili zajedno jer sam ja prvi došao i gledao sam gdje tko sjedi i gdje da se namjestim, ako je moguće pored nekoga. Prepoznao sam je", rekao je Siniša.

Kaže da postoji nekoliko zanimljivih stvari u vezi te situacije.

"Naravno, ja relativno mlad, sjeo sam pored nje i krenuo je razgovor. Vi na Roland Garrosu dobijete šešir zbog sunca. Ja sam stavio šešir i mobitel dolje, pokušao započeti razgovor i vidim ja da to lijepo ide. Naravno, da budem iskren, ja sam dao sve od sebe. Znači sve sam dao. I izmišljao i lijevo i desno, i ovako i onako. Ide sve to dobro i završi Roland Garros i mi se dogovorimo da se vidimo u Americi", rekao je ministar.

Kaže da je Vučić spriječio da se spetljaju

Nakon meča uzeo je mobitel i vidio da ga je zvao Aleksandar Vučić. 

"Zvao me je sto puta. Nisam znao da će to biti na RTS-u. Prikazivali su nju i spletom okolnosti i mene. Ja nisam gledao mobitel, nisam ništa vidio jer sam se trudio oko nje. Kako sam ga zvao, tako je on krenuo: 'Što ćeš ti tu, otkud ti tamo?' Ja sam mu rekao da je Nole pobijedio i da je sve super.

Međutim, pričekao je on mene na sljedećem koraku. Hilary i ja smo se dogovorili da se nađemo na sljedećem Us Openu, ali Vučić mi je rekao da trebam ići u Teheran kao gradonačelnik Beograda potpisati neki sporazum. Išao sam baš tih dana kada sam trebao ići u New York. To nisam mogao objasniti. Kazao sam da idem u Teheran umjesto u New York", govori Mali.

Otkrio je i da je Hilary dan-dva nakon Roland Garrosa prekinula s dečkom. Na pitanje jesu li bili na rubu da se spetljaju, Siniša je kroz smijeh odgovorio da je Vučić to spriječio. "Ali ja sam dao sve od sebe", rekao je.

Pročitajte više