Srpski Pink snimao koncert folk pjevača u Zagrebu nakon korone: "Tu sam domaći"

Screenshot: YouTube

ŽIVOT se pomalo vraća u Zagreb, pa i u noćne klubove.

U jednom od njih proteklog je vikenda nastupio srpski pjevač Amel Ćeman Ćemo, koji nije baš poznat široj javnosti te ga na Instagramu prati 11 tisuća ljudi, no ekipa emisije PINK TV-a Premijera - Vikend specijal odlučila ga je pratiti u Zagreb na jedan od prvih koncerata nakon borbe s koronavirusom.

Naime, klubovi trenutno ne izgledaju kao nekad.

"Plesni podij u funkciji prostora za ples nije dozvoljen. Na prostoru plesnog podija preporučuje se da se postave stojeći stolovi tako da gosti budu udaljeni međusobno najmanje 1,5 metar. Od 27. svibnja u zatvorenim je prostorima dozvoljen boravak do 100 ljudi, na otvorenom 300. Od 15. lipnja, u zatvorenom prostoru bit će dozvoljen boravak 200 ljudi, na otvorenom do 500. A od 1. srpnja, u zatvorenom prostoru bit će dozvoljen boravak do 350 ljudi, dok će na otvorenom moći biti do 1000 ljudi", preporuke su HZJZ-a.

Prilog o Ćemi možete pogledati iza 1:08:15.

Ćemo je objasnio kako funkcionira održavanje koncerata u vrijeme pandemije.

"Mi imamo pozivno pismo i radne dozvole kada nastupamo bilo gdje izvan granica Srbije. Nema stvarno nikakvih problema, što mi je jako drago, nadam se da će nam se otvoriti što prije sve granice, ne moramo putovati, ali nekako da se lakše osjećamo", rekao je prije polaska u Zagreb.

Dodao je da se u zagrebačkom klubu osjeća kao domaći.

"Ovo je drugi put, odmah poslije izvanrednog stanja sam ja radio otvaranje kluba, ali ja se ovdje osjećam kao domaći, pun sam energije i jedva čekam da izađem na binu. Znam da su ovdje nastupale Viki Miljković i Ana Bekuta", rekao je.

Pročitajte više