Srpski psihijatar u jutarnjoj emisiji ispričao 18+ vic, voditeljice bile u šoku

Screenshot: Youtube

VODITELJICE jutarnjeg programa na Srpskoj Prvoj TV nisu očekivale da će im emisija u jednom trenutku krenuti u krivom smjeru. Gost im je bio psihijatar Jovan Marić, a tema kojom su se bavili bio je sve popularniji trend na društvenim mrežama, lijepljenje usana ljepilom.

Nakon što je psihijatar počeo govoriti bilo je jasno da emisija ne ide u dobrom smjeru.

"Mislim da je ta metoda bizarna. Meni se ne sviđaju tolike usne. Ispitivali su ljepotu žene u 36 kultura. Što je to muškarcima privlačno. Svima im je privlačno kada je žena građena kao pješčani sat. Dakle - velike grudi, stražnjica prilična, ravan trbuh, debele usne i bujna kosa. To su tzv. estrogeni znaci. Žena koja je tako građena ima više estrogena nego neka druga, a estrogen je i hormon plodnosti. U svijesti muškarca je da je ženska ljepota znak da će s njom imati dosta zdrave djece", počeo je Marić.

Tad je odlučio biti detaljniji.

"Velike grudi - imat će dovoljno mlijeka za moje dijete. Ravan trbuh - nije trudna s nekim drugim. Zdjelica dovoljno proširena - znači neće biti problema kod porođaja. Debele usne - ne samo zbog fantazije zbog oralnog seksa... Ima i toga, ali su one bitne muškarcu i kao neki drugi znak ženstvenosti. Bujna kosa - također znak ženstvenosti", nastavio je.

Voditeljica ga je pokušala navesti da promijeni smjer u kojem je krenuo, no nije uspjela.

"E sad na primjer muškarci ne vole kad žena ima dobok glas, dok s druge strane žene vole kada on ima dublji glas", nastavio je.

A onda se sjetio vica.

"Znam ja dosta simpatičnih viceva. Zavukao policajac djevojci ruku pod suknju i kaže: 'Gili, gili.' A ona njemu: 'Dublje, dublje.' A policajac kaže: 'Gili, gili'", pričao je on, dok su kamere pratile izraze neugode na licima voditeljica.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više