Srpski tajkun Željko Mitrović na svojoj jahti usidrenoj u hvarskoj luci ugostio Sani Armani

SRPSKI poduzetnik Željko Mitrović još uvijek plovi Jadranskim morem. Nakon što je njegova luksuzna jahta El Bosco V viđena u Puli, čini se, da se vlasnik TV Pinka ponovno zaželio juga pa se tako ovih dana zaputio na Hvar. Ovaj put s njim nisu viđene njegova supruga Milica i kćer Sandra, već su se bogatom Mitroviću na njegovoj luksuznoj jahti pridružile Sandra Drašković, nekima poznatija kao Sani Armani, i njezina prijateljica.

Bivšu manekenku i voditeljicu, koja je većinu ljeta provela na Hvaru, domaći mediji povezivali su s Franom Lasićem, s kojim se družila na jednom partyju u svibnju. Frano je te insinuacije demantirao. Izoperirana plavuša bila je u braku s nekadašnjim nogometašem Crvene zvezde, Nikolom Lazetićem, s kojim ima sina Luku.

Osim gošća, koje su se na El Bosco popele u hvarskoj luci, na jahti se nalazi posada koja se također sastoji od lijepih i mladih, plavokosih djevojaka. Srpski tajkun ovog je ljeta preplovio Jadran uzduž i poprijeko, od Makarske, Rovinja, Pule, Brijuna pa sve do Hvara.

Pročitajte više