Srpski tečaj djevičanstva: Kupovni 500, prodajni 7000 eura

SUSJEDI nam Srbi vole bizarne trendove, pogotovo ako se oni vrte oko seksa. Evo potvrde! Naime, u Srbiji postoji liječnik koji prakticira tzv. himenoplastiku, odnosno, rekonstrukciju razderanog himena, te na taj način nesretnim djevojkama ili ženama vraća djevičanstvo. Ginekolog Dušan M. Protić, koji proces rekonstrukcije himena u svojoj ordinaciji naplaćuje petstotinjak eura, svoju priču ispričao je srpskom Pressu.

"Arapi cijene nevinost"

"Imao sam pacijenticu kojoj sam tri puta radio himen. Arapi cijene nevinost. Ovdje napravi himen, tamo proda djevičanstvo, uzme novac i opet dođe meni. Tako zarađuje za život", kaže. Protić je također ispričao kako mu je najmlađa pacijentica koju je zasad operirao imala osamnaest godina, a najstarija trideset i dvije, te da se žene na ovaj korak odlučuju iz nekoliko razloga - većinom zbog zdravlja ili ljubavi.

Prema njegovim riječima, mlade djevojke često imaju problema s ljubomornim partnerima koji ih neprekidno ispituju s kim su sve prije njih bile, a mnoge se, poput jedne od njegovih posljednjih pacijentica, svoju novostečenu nevinost odlučuju prodati i to za cijenu često deseterostruko veću od one koje su je platile. Također, nevinost često vraćaju i žene koje su pobacile, rodile ili su već bile u braku.

Jednostavni zahvat traje 15-ak minuta

A sama operacija navodno je vrlo jednostavna, traje petnaestak minuta i košta petstotinjak eura. Također, postupak nimalo ne utječe na seksualnu osjetljivost žene, a novi himen "radi se" od dijelova postojećeg i tkiva koji ga okružuje.

Pročitajte više