Stacy, Natasha i Ryan Giggs se sreli i posvađali: "Ti nisi ništa drugo nego jebena kurva"

RYAN GIGGS našao se u groznom skandalu nedavno, budući da se u medijima saznalo kako je godinama bio u vezi sa Natashom, suprugom svog brata. Nepotrebno je napominjati kako je i sam Ryan u braku. Supruga Stacy sve mu je oprostila, no poniženje je još uvijek boli. Stoga ne čudi što je ovih dana napravila pravi skandal u javnosti. Ryan i Stacy izlazili su iz kineskog restorana i ugledali Natashu Giggs na parkiralištu.

Osam godina afere između Ryana i Natashe, uništilo je njihove obiteljske odnose, a Stacy se nije mogla suzdržati već je krenula odmah s vrijeđanjem. "Ti si ništa drugo nego jebena kurva", rekla je Stacy Natashi. Ryan se okrenuo i upozorio suprugu da ušuti, odnosno, "jebeno začepi" i uđe u "jebeni auto". Salve uvreda i psovki gledali su svi.

Nakon toga, Ryan se okrenuo prema nekadašnjoj ljubavnici i upitao ju da li je sada ponosna na sebe. "Shvaćaš li da nikada nisam mario za tebe, za mene je to bio samo seks", rekao je Giggs Natashi. Nakon svega, ona je na Twitteru objavila status u kojem je objasnila kako je zaista nezgodno kada vidiš osobu za koju si mislio da je više nikada nećeš vidjeti. Natasha je s Giggsom imala aferu čak i prije nego što je upoznala i udala se za njegovog brata Rhodrija.

Pročitajte više