Stallone i Jennifer snimljeni prvi put u javnosti nakon što su odustali od razvoda

Foto: Profimedia

GLUMAC Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin snimljeni su prvi put u javnosti nakon vijesti da su odustali od razvoda.

Par je zajedno došao u The Polo Bar u New Yorku na večeru. Tamo su im se pridružili bliski prijatelji te su nakon toga otišli na promociju Stalloneove nove serije Tulsa King, piše Page Six.

"Odlučili su detaljno porazgovarati i uspjeli su riješiti sve nesuglasice. Oboje su izuzetno sretni što su spasili svoj brak", rekao je njegov menadžer.

Jennifer podnijela zahtjev za razvod, pa su se predomislili

Podsjetimo, krajem kolovoza pisalo se kako je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera. Svega nekoliko dana prije njihova službena pomirenja sudski podnesak u Palm Beach Countryju na Floridi otkrio je da se dvojac složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno i, što je još važnije, kolektivno kao obitelji, riješiti sva povezana pitanja do razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način".

No, nakon toga je glasnogovornik para izvijestio da su riješili nesuglasice. Rekao je da su se filmska zvijezda i njegova 22 godine mlađa supruga "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni".

Par je u braku od 1997. godine. Vjenčali su se u palači Blenheim u Engleskoj. Ceremoniji su prisustvovali samo članovi uže obitelji i bliski prijatelji. Imaju tri kćeri, Scarlet (20), Sistine (24) i Sophiju (26).

Pročitajte više