Stallone optužen da se rugao "ružnim" glumcima, navodno ih je zvao "bačvom masti"

Foto: EPA

Paramount istražuje tvrdnje da je Sylvester Stallone navodno koristio omalovažavajući jezik o glumcima iz pozadine na snimanju serije Tulsa King, koja se prikazuje na Paramount+, rekli su izvori za CNN.

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvi put pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stallone optužen da je neke glumce koji su radili kao statisti na snimanju TV serije nazivao "ružnima", "bačvom masti" i "debelim tipom sa štapom", tvrde dva izvora bliska seriji.

"Dovedite lijepe mlade djevojke da budu oko mene", navodno je Stallone rekao redatelju serije Tulsa King, stoji u drugoj objavi na društvenim mrežama. Oba produkcijska izvora rekla su CNN-u da nisu podnesene službene žalbe protiv Stallonea ili redatelja. Craig Zisk, redatelj i izvršni producent Tulsa Kinga, rekao je za TMZ da "nisu izrečene takve uvrede".

Čini se da su objave na društvenim mrežama s pojedinostima o optužbama potjecale iz Facebook grupa o iskustvima glumaca na snimanju Tulsa Kinga, ali su dospjeli u javnost kada je televizijska scenaristica Julie Benson na X-u podijelila navodne snimke zaslona. Iako ne radi na Tulsa Kingu, Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statist u seriji.

Istraga ni na koji način ne mijenja planove snimanja

Benson je također izjavila da je agent za statiste prestao raditi na seriji, podijelivši snimku zaslona e-pošte za koju se čini da je napisala agentica za casting Rose Locke.

"Dala sam ostavku zbog očito toksičnog okruženja u koje mi nije bilo ugodno staviti sebe ili pozadinske umjetnike", navodno je napisala Locke. Objava na Facebooku na službenoj stranici Lockeove tvrtke, Catrett Locke Casting, potvrdila je da se "odlučila rastati" od Tulsa Kinga, iako u objavi nije navedeno zašto.

Jedan izvor blizak produkciji obje sezone serije rekao je za CNN da su producenti željeli isti osjećaj pozadinskih glumaca iz prve sezone serije, ali novi glumci za drugu sezonu nisu ono što je redatelj tražio od castinga. Redatelj je zamolio casting agenta da pošalje fotografije statista, dodao je izvor, što je izazvalo razdor. Osim toga, neki statisti tražili su fotografiranje sa Stalloneom na setu, dodao je izvor.

 

Stvar se sada istražuje kroz intervjue s glumcima i ekipom dok se produkcija nastavlja, prema oba izvora upoznata s trenutnom situacijom. Nedavno je počelo snimanje druge sezone Tulsa Kinga i istraga ni na koji način ne mijenja planove snimanja, rekao je jedan izvor.

Jedan izvor iz produkcije rekao je za CNN da se Paramount ponosi "poštenim i poštovanim radnim mjestom". Drugi izvor, također upoznat s istragom, rekao je da se stvar shvaća ozbiljno kako bi se svi osjećali sigurno na poslu i bili sretni na setu.

Pročitajte više