Stanarke Velikog brata bez trunke srama masturbirale pred kamerama

SRPSKI Big brother, ili kako ga oni nazivaju - Veliki brat, u prvih tri tjedna je, moglo bi se reći, nadmašio sva očekivanja gledatelja. Bilo je tu golotinje, vrućih igrica ispod plahti, lezbijskih odnosa, a sada i besramnog masturbiranja i to ženskih stanarki. Naime, vidno napaljene Jovana Pavlović i Violeta Raleva zavukle su se ispod pokrivača i natjecale se koja će prva doći do orgazma.

"Tko prvi svrši dobit će sladoled", vikala je Jovana. Da stvar bude zanimljivija, s djevojkama u sobi bili su i drugi ukućani među kojima i znatiželjna Indiana koja nije vjerovala djevojkama da se zaista samozadovoljavaju pa je odlučila otkriti Jovanu. Prizor koji su snimile kamere bio je i više nego uvjerljiv.

"Ovo mi je prvi put da nisam masturbirala toliko dugo! Kad se ne ševim, obavezno to radim svaki dan"

Osim što su svi vidjeli da se one zaista diraju, također su svi imali uvid u Jovanino obrijano međunožje. Podsjetimo, sve je započelo kad se 19-godišnja Violeta povjerila Jovani da ne može izdržati nijedan dan da ne masturbira. "Ovo mi je prvi put da nisam masturbirala toliko dugo! Kad se ne ševim, obavezno masturbiram svaki dan. Obavezno, znači, nije mi se dogodilo da ikad preskočim. I kada dobijem, ništa mi ne smeta", mazno je Violeta šaputala svojoj srpskoj kolegici na uho.

Osim sočnih (javnih) tajni, stanarke su se jednom prilikom i međusobno pohvatale. "Neočekivana lezbo vatačina" - nazvali su tako srpski mediji njihovo drpanje, također ispod pokrivača.

Pročitajte više