Stanković hvalio političara zbog brzog odgovora, on mu ipak otkazao gostovanje u NU2

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

IAKO je dubrovački gradonačelnik Mato Franković u roku od pet minuta prihvatio gostovanje u emisiji Nedjeljom u 2,  to se ipak neće dogoditi. Barem ne ovog vikenda. Jako brz dogovor je, čini se, još brže propao. 

"Dubrovački gradonačelnik zamolio je odgodu gostovanja u Nedjeljom u 2 za dva tjedna. Kako ništa ne gori, prihvatili smo. Stiže 22.10. Sutra javljamo ime novog gosta", objavila je ekipa Nedjeljom u 2 na Facebook stranici. 

Dubrovački gradonačelnik zamolio odgodu gostovanja u Nu2 za 2 tjedna. Kako ništa ne gori, prihvatili smo. Stiže 22.10. Sutra javljamo ime novog gosta.

Objavljuje Nedjeljom u 2Utorak, 3. listopada 2023.

Gledatelji su se ubrzo počeli šaliti na račun otkazivanja dolaska dubrovačkog gradonačelnika u emisiju Aleksandra Stankovića. 

"Taman kad je proglašen najbržim prstom, sve je spizdija", "Prelako je popustio, svi više vole kad se potrudiš oko njih", "Tko lako obeća, još lakše slaže", pišu gledatelji u komentarima.

Dubrovnik.net piše da je Franković otkazao gostovanje zbog obiteljskih obaveza. Novinarima je rekao da razlog otkazivanja gostovanja nije izbjegavanje, nego neodgodive obiteljske obveze.

Stanković dan ranije pohvalio Frankovića zbog brzog odgovora

Podsjećamo, Stanković se samo dan ranije pohvalio kako je od Frankovića brzo dobio odgovor

"Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast!" napisao je Stanković uz sliku na kojoj se vidi kako je potvrdan odgovor stigao veoma brzo, već nakon pet minuta. 

No neke je ovom prilikom iznenadilo da Stanković goste u emisiju poziva porukom.

"Da, to ne radi 100 tajnica ni pomoćnika. Prvo poruka pa onda poziv", odgovorio im je Stanković.

Pročitajte više