Stanković najavio sljedeću gošću NU2, ljudi pišu: Što će reći, a da se već ne zna?

Screenshot: HRT

ALEKSANDAR STANKOVIĆ najavio je sljedeću gošću emisije Nedjeljom u 2. U goste mu stiže ravnateljica Uprave za klimatske aktivnosti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja Dunja Mazzocco Drvar.

"Baš vas briga za klimatske promjene? Pa, da! Ni mi se baš nismo polomili oko te teme", najavio je Stanković Dunju na Facebooku i priložio njezinu fotografiju.

Baš vas briga za klimatske promjene? Pa, da! Ni mi se baš nismo polomili oko te teme. 👎 Ravnateljica uprave za klimatske aktivnosti Dunja Mazzoco Drvar gošća emisije.

Objavljuje Nedjeljom u 2Utorak, 9. studenoga 2021.

Ispod objave zaredali su se komentari gledatelja. Neki podržavaju izbor gošće, dok su drugi nezadovoljni. 

"Podržavam veći broj dama u vašoj emisiji", "Pametan izbor", "U ovakvim vremenima kada stupa na snagu ukidanje ljudskih prava i slobode, super vam je tema", "Bolje i ona nego neki političar", "Dunja je najbolja", "Ma cijela emisija je podbacila, nekad je nešto i vrijedila", samo su neki od komentara.

 

"Što će reći, a da se već ne zna?" piše u jednom od komentara.

"Briga za okoliš i suzbijanje štetnog utjecaja na njega je naravno dobra stvar i treba se za to zalagati. No forsiranje financiranja tih nekih zeleno lijevih udruga koje će nas tobože spasiti od apokalipse koja nam prijeti, koje kroz to provlače i svoju ideologiju, što se mene tiče, ne dolazi u obzir", nadovezao se jedan od gledatelja emisije. 

Inače, Dunja Mazzocco Drvar se nedavno oglasila na svom Facebook profilu i podijelila prizor na koji je naišla na zagrebačkom groblju Mirogoj. Zgrozila se onime što je vidjela te je napisala poduži status. Inače, Dunja je ranije pisala za Index.

Pročitajte više