Stanković pokazao SMS kojim zove goste u NU2. Nastala rasprava: "Neprofesionalno"

Screenshot: HRT

ALEKSANDAR STANKOVIĆ pokazao je kako poziva goste u emisiju. Objavio je djelomični screenshot poruke koju je poslao ovotjednom gostu koji ga je iznenadio odgovorom.

"Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast!" napisao je Stanković uz sliku na kojoj se vidi kako je potvrdan odgovor stigao veoma brzo, već nakon pet minuta.

Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast! A.Stanković

Objavljuje Nedjeljom u 2Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

"Odgovorio je kratko i konkretno, svaka mu čast", "Tako se to radi", "Čovjek je odgovorio u roku od pet minuta", hvalili su zasad još uvijek nepoznatog gosta u komentarima.

"To ne radi 100 tajnica ni pomoćnika"

Ipak, neke je iznenadilo da Stanković porukom poziva goste u emisiju.

"Da, to ne radi 100 tajnica ni pomoćnika. Prvo poruka pa onda poziv", odgovorio je.

"Ne razumijem čemu spominjanje sto tajnica i pomoćnika. Začudilo me, gle čuda, što napišete poruku kao početak komunikacije s potencijalnim gostom. I još bez uvodnog pozdrava. Smatram to neprofesionalnim. Možda smatrate da si to možete dopustiti. U svakom slučaju, jako nonšalantno i neprofesionalno. I poziv može obaviti jedna osoba. Za osnove poslovne kulture ne treba sto tajnica i pomoćnika", nastavila je pratiteljica Facebook profila emisije, no Stanković se nije dalje oglašavao.

"Ukoliko je čovjek preko zajedničkog poznanika došao u posjed broja naravno da će mu se direktno obratiti i to upravo porukom nenametljivo za početak. Postoji li brži način od ovoga, čemu izmišljanje protokola?" zaključili su drugi pratitelji.

Pročitajte više