Stanodavka u strahu od korone izbacila bolničara: Ne vrijedi rizika, iseli se sutra

Foto: Twitter

MEDICINSKI radnik Joseph Hoar iz Bristola izbačen je iz iznajmljenog stana, a njegova mu je iznajmljivačica rekla da se mora iseliti u roku od 24 sata jer "nije vrijedno rizika". 

Joseph je na Twitteru objavio da je izbačen te da zbog toga neće moći odraditi svoju smjenu, što će značiti da će jedan bolničar manje biti dostupan za pomoć bolesnicima. Objavio je i prepisku s vlasnicom stana, koju je u međuvremenu izbrisao, no prenijeli su je brojni britanski mediji. 

"Jako sam nervozna što kod mene živi netko tko radi u zdravstvu. Samo je pitanje vremena kad ćeš doći u kontakt s virusom. Možeš li se organizirati i sutra iseliti? Žao mi je, u normalnim okolnostima ovo nikad ne bih učinila, ali nije vrijedno rizika. Naplatit ću ti tjedan dana boravka i vratiti ostatak novca. Nadam se da razumiješ", napisala mu je u poruci. 

Njen su postupak osudili mnogi korisnici Twittera. 

"Šokantno. Ona to ne smije, kraj rasprave. Ja bih se osjećala sigurnije da si mi ti u blizini. Nadam se da neće trebati bolničara kako bi joj spasio život ili život nekog koga voli", bio je jedan od komentara. 

Pročitajte više