Stare navike teško se zaboravljaju: Britney i Kevin čekaju treće dijete?

HOLIVUDSKI kuloari već neko vrijeme bruje da je Britney Spears trudna po treći put. Uzimajući u obzir koliki trud Britney ulaže da bi povratila tijelo koje ju je nekoć učinilo slavnom, pop pjevačica u javnosti se pojavljuje sve zaobljenija. Iako su je paparazzi nedavno snimili kako Los Angelesom šeta s cigaretom u ruci, što nikako ne doliči jednoj trudnici, glasina o trudnoći pop pjevačice samo čeka službenu potvrdu. Kao potencijalni otac spominje s Brittin bivši muž, Kevin Federline, s kojim Brit već ima dvoje djece.

Prijatelji nekadašnjeg para potvrdili su medijima kako su Britney i Kevin opet u dobrim odnosima, a često se čuju i navodno prakticiraju telefonski seks. Ponovno su se počeli viđati zbog sinova Seana Prestona i Jaydena Jamesa, koje posrnula zvijezda može viđati triput tjedno, i to uz stručni nadzor.

Britney se znatno udebljala a nedavno je viđena kako napušta jednu losanđelesku bolnicu - te informacije dovoljne su da trač o mogućoj novoj trudnoći posrnule teen zvijezde krene kružiti tabloidima i Hollywoodom, međutim, Britney glasine još uvijek nije potvrdila. Ipak, nedavno su je paparazzi uhvatili kako se nježno gladi po trbuhu, sugerirajući da se Britney pridružila mlađoj sestri Jamie Lynn, te da su obje u "blaženom stanju".

U međuvremenu, Britney je sinoć, po drugi put u nekoliko tjedana imala "malu" nezgodu s automobilom na čuvenom losanđeleskom Sunset Boulevardu. Pjevačica i inače poznata kao loša vozačica sinoć se opet svojim Mercedesom zabila u automobil koji se na crvenom svjetlu na semaforu zaustavio ispred nje, jednako kao i prije nekoliko tjedana kada se zabila u automobil ispred sebe, koji se također propisno zaustavio na znaku "stop".

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više