Stefan Lupino: Kod nas talent ne znači ništa, ništa se ne cijeni, samo skandal

STEFAN LUPINO sinoć je pratio revije na Fashion Weeku, a za Index je prokomentirao viđeno. "Dosad mi se ništa nije svidjelo. Ja volim ako je nešto elegantno i jednostavno, prozračno i od dobrog materijala, ali i dobar kolor. Ovo je sve samo da se nešto radi. Meni ovo sve izgleda kao da se radi iz dosade, nema se što, pa će se kreirati. Nema ničega što je bilo dobro, dosada", rekao je fotograf.

Otkrio nam je i što žena mora imati da bi postala njegova muza. "Mora imati centralu (mozak) prvo, ako nema, onda mi se ne sviđa. To je bitno, i otud sve polazi. Mora biti elegantna, ostalo je sve ljepota. Djevojka ne mora biti manekenski tip, može biti i deblja i mršavija, samo da ima nešto, neku magiju u sebi", rekao je.

Najdražu suradnju ne može izdvojiti jer stalo ima neke dobre vibracije s curama, a onda je suradnja odlična. "Ponovno sam krenuo vani, sve češće sam u New Yorku i onda vidim koja je to razlika. Tamo tek više cijenim ono što jesam jer se kod nas ništa ne cijeni. Kod nas talent ništa ne znači, moraš imati skandale da bi bio popularan. Talent i trud se ne cijene i sve je teško kategorizirati", zaključio je Lupino.

Pročitajte više