Stefani: Nije mi žao što sam se seksala u Big Brother kući, ponovila bih to

Foto: Facebook/RTL

RIJETKI su vjerovali da će Stefani Banić uistinu napustiti Big Brother kuću pa je uslijedio šok kad je to nakon nekoliko dana i učinila. Na forumima i društvenim mrežama mnogi pišu da im je žao što je otišla glasna Splićanka koja je unosila nemir u kuću.

Jedina kojoj nije žao što je otišla je sama Stefani.

"Umorna sam i samo se želim dobro naspavati. Najsretnija bih bila da mogu dva tjedna odspavati u komadu. Svjesna sam da sam došla doma, ali još uvijek mi je čudan osjećaj, kao da ne znam gdje sam", rekla je za RTL.

Sve emisije Big Brothera još nije pogledala, ali je zato pogledala neke isječke i kaže da je plakala od smijeha.

"Nevjerojatno je smiješno ležati doma u krevetu i gledati Big Brother. Nisam ni svjesna da sam do nedavno bila dio toga. Umirala sam od smijeha dok sam gledala Ervina kako priča i Zoričine ispade. Ona je apsolutna kraljica i njezini komentari su najiskreniji", tvrdi.

Dodala je da ne žali zbog seksa u Big Brother kući, svađe s Barbarom i drugih postupaka, štoviše sve bi ponovila.

"Ne sramim se ničega i ne žalim zbog svojih postupaka tako da se opet prijavim, sve bih isto napravila. Problem je jedino što se ja ne ponavljam nikad", rekla je.

U kući je u jednom trenutku plakala pitajući se što će na sve reći njena baka.

"Baba je zakon, ona me podržava i nije mi ništa zamjerila. Normalno da me bilo strah što će reći jer prema njoj imam poštovanje i nikad se ne bih pred njom ponašala onako kako sam se ponašala u kući", tvrdi Stefani.

Nakon što je pogledala emisije, nitko od stanara nije je razočarao jer ih je sve prokužila ranije, a sumnja u prijateljstvo Zorice i Gorana.

"Vjerujem da igraju neku igru, ali isto tako je Zorica prepametna i bilo je pitanje kad će joj ostali stanari dosaditi. A kad su joj oni dosadili, ostao je Goran koji je najnormalnija osoba u kući", tvrdi.

Ne kaje se što je napustila kuću na Košutnjaku, no žao joj je fanova.

"Žao mi je samo ljudi koji mi daju podršku. Nisam imala pojma da imam toliko fanova. Svi me pozdravljaju, nitko mi dosad nije niti jednu ružnu riječ uputio", rekla je.

Njen je favorit Zorica.

"Nju ili voliš ili ne voliš. Na početku je nisam mogla ni smisliti, a sada mi je super jer je iskrena i brutalna. Carica", tvrdi splitska vampirica.

U kuhinji je ipak favorit majka.

"Jedva sam dočekala pojesti nešto što mi ona kuha. Zorica je super kuharica, natjerala me da probam neka jela koja nikad prije ne bih pojela, ali mater je ipak mater", zaključila je Stefani. 

Pročitajte više