Otkriveno zašto se Stefani vratila u BB kuću, Ervin ostao bez riječi kad ju je vidio

Screenshot: RTL

STEFANI BANIĆ, Splićanka koja je podigla dosta prašine, večeras se vratila u najpoznatiju kuću u regiji. Veliki Brat pozvao je Ervina u ispovjedaonicu, a on nije ni slutio što se događa. Rekao mu je da je završio tjedni zadatak snimanja radijskog programa, no za njega ima posebno iznenađenje.

"Ostala je još jedna emisija i večeras će VB radio ugostiti jednog posebnog voditelja. Ti si izabran da mu daš intervju", rekao je Big Brother Ervinu koji nije imao pojma što se događa.

Kroz vrata ispovjedaonice otišao je direktno u studio, a najviše ga je mučilo što se nije prikladno odjenuo. Kad je ugledao Stefani ostao je bez riječi. Njih su se dvoje izgrlili, a on je bio vidno zbunjen.

"Ugodno sam iznenađen. Ako si pratila, danas je bilo pitanje koga biste vratili... Dosta su me ispitivali oko odnosa, nisam htio puno govoriti, samo u kratkim crtama", rekao je.

Stefani je zanimalo je li mu nedostajala. Ervin je priznao da nije rekao da bi vratio nju u kuću, nego Ivonu, jer je Stefani sama izašla iz kuće.

 
Stefani i Ervin na VB radiju!

Stefani i Ervin na VB radiju! Pogledajte o čemu su ćaskali! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 4. studeni 2015

"Ona je mlada djevojka koja je pokazala dosta od kulture...", rekao je, a Stefani se počela smijati.

"Da si imao priliku bi li spavao s Ivonom u kući", pitala ga je Stefani, a on je rekao da ne bi, a kao razlog naveo je to što ona ima dečka. Stefani je potom zanimalo bi li to učinio da nema dečka, on je odgovorio da bi, jer je atraktivna.

"Jesi li još zaljubljen u Barbaru", bilo je Stefanino sljedeće pitanje, a Ervin nije želio odgovoriti.

Rekao je da će vidjeti što će biti s njima kad izađu iz kuće. Iako je upamtio što mu je Stefani savjetovala prije ulaska, priznao je da se toga ne pridržava jer mu je teško.

Ervin odgovara, da li bi voleo da se Stefani vrati u kuću!

Ervin odgovara, da li bi voleo da se Stefani vrati u kuću! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 4. studeni 2015

Nakon što je izašla iz showa, zgodna je Splićanka dane provodila odmarajući se i družeći se s prijateljima koji su joj, kako je mnogo puta naglasila, najbitniji u životu. S toga ne čudi da je dane provodila upravo s njima, ne bi li nadoknadila izgubljeno vrijeme.

Odgovarala je i na mnogobrojne telefonske pozive novinara, ali i dijelila autograme. Broj fanova koji su joj bili podrška za vrijeme njezina boravka u Kući narastao je i nakon izlaska iz Big Brothera. 

Podsjetimo, Splićanka je svojom voljom napustila kuću Velikog Brata prije tri tjedna, ponajviše zbog nesretne romanse s Ervinom, koji je spavao s njom, iako mu se više sviđala Riječanka Barbara.

Iako je bio izvestan, rastanak sa Stefani im je teško pao. #Ve...

Iako je bio izvestan, rastanak sa Stefani im je teško pao. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 18. listopad 2015
Stefani se oprašta sa Ervinom #VelikiBrat

Stefani se oprašta sa Ervinom #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 18. listopad 2015

Pročitajte više