Stefany Hohnjec o prekidu s tenisačem: Često me prozivao bez povoda

BIVŠA miss sporta, manekenka Stefany Hohnjec, konačno je otkrila razloge svog prekida sa teniskim trenerom Tomislavom Perićem, s kojim je u burnoj vezi bila protekle dvije i pol godine.

"Imali smo puno trzavica, puno toga mogu istrpjeti, no više nije moglo dalje. Nakon jednog od niza razgovora shvatila sam da su nam se putovi u potpunosti razdvojili. Počeo me isključivati iz važnih odluka, a često se samo ljutio i prozivao me bez povoda. Takva su stanja znala trajati i desetak dana", rekla je za Story Stefany koja kaže kako je jako smršavjela ponajviše zbog neprestanog živciranja oko svoje veze s Tomislavom.

A da je u vezi bivše Miss sporta i tenisača bilo burno, imala je prilike svjedočiti i javnost. Naime, ljubomorni Perić je prije godinu i pol ispred jednog zagrebačkog noćnog kluba, nakon burne svađe, nasrnuo na svoju djevojku. Navodno ju je silovito zgrabio za vrat ne obazirući se uopće na to što se oko njih skupilo dvadesetak ljudi.

Nakon tog incidenta Stefany je kazala njihova veza normalna, baš kao i činjenica da se ponekad posvađaju. "To su sve normalne stvari. Naša veza je kao i svaka druga. Svađamo se i mirimo. Ne vidim ništa sporno u tome. Posvađali se jesmo, ali nikakvih masnica nemam. To su gluposti. Tomislav i ja živimo skupa i u vezi smo godinu i pol i bilo bi čudno da se ne posvađamo", rekla nam je tada Stefany, koja je vezu s Perićem započela je u ljeto 2008. godine, neposredno nakon što je prekinula vezu s Lukom Belićem, također tenisačem.

Pročitajte više